Covid update: vanaf heden werken wij enkel op afspraak. Contacteer ons om een afspraak in te plannen.

Wat doen bij verzekeringsschade?

  • Bij autoschade dient u dit altijd zo spoedig mogelijk te melden bij uw verzekeraar, tussenpersoon of leasemaatschappij. Zij zullen dan een opdracht naar ons doorsturen.
  • Kom zo snel mogelijk langs met de wagen zodat wij een schadedossier kunnen opstellen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken bij ons. Als erkend hersteller gaat dit via tele-expertise. Via het Informex platform staan wij rechtstreeks in verbinding met de experts en de verzekeringsmaatschappijen, waardoor alles zeer vlot verloopt.
  • Wij plannen de herstelling samen met u in en bestellen de nodige onderdelen op voorhand zodat de herstelperiode tot een minimum beperkt kan worden.
  • Tijdens de herstellingswerken heeft u recht op een gratis vervangwagen.
  • Wij zorgen ervoor dat uw schadedossier volledig door ons wordt opgevolgd en afgehandeld zodat u zelf geen stappen meer hoeft te ondernemen.
  • De betaling gebeurt rechtstreeks door de maatschappij, u dient enkel de vrijstelling of de terugvorderbare btw aan ons te betalen indien dit van toepassing is.
  • Wij zijn erkend voor alle Belgische verzekeringsmaatschappijen!

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens - Step 1 of 3

de verzekering komt niet tussen?

Hebt u schade waarbij de verzekering niet tussenkomt, dan maken wij graag voor u een vrijblijvende prijsofferte. Best komt u even langs met de wagen zodat wij een correcte inschatting kunnen maken van de schade, u hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

de goedkoopste oplossing

Wij herstellen alle merken en types van voertuigen met originele onderdelen. Wij zullen in eerste instantie altijd proberen om onderdelen te herstellen i.p.v. te vervangen, dit om de herstelkost te drukken en ook omdat wij milieubewust willen werken.

Lopen de kosten hoger op dan verwacht dan gaan we met u op zoek naar een goedkopere oplossing. Dit kan enerzijds door te werken met alternatieve onderdelen of door op zoek te gaan naar tweedehandsonderdelen, dit doen wij met plezier voor U!

Hiervoor zijn er een aantal mogelijkheden:

Merkverpakking: Deze merkproducten gebruiken autofabrikanten bij de eerste montage. Het gaat om merken als Hella, Bosch en Valeo.

MQ-delen: De MQ Line (Matching Quality) combineert merkproducten als Hella, Bosch en Valeo met fabrieksorigineel-waardige artikelen. De prijskwaliteitsverhouding van MQ onderdelen is bijzonder gunstig.

Tijdens de herstelling kunt u bij ons vervangwagen huren zodat u mobiel blijft.

Wij zijn erkend hersteller voor de volgende maatschappijen

kom langs bij ons

Offerte zonder afspraak

U mag gewoon langskomen tijdens onze openingsuren, wij helpen u graag verder.

Grote en kleine schade

Gaat het om een kras, een deuk of toch net iets meer pech gehad? Wij repareren elk schadegeval.

Snelle afhandeling

U kan op ons vertrouwen voor een snelle reparatie en professionele afhandeling.

Vacature

Ben jij of ken jij iemand met een hart voor de automotive sector en een passie voor carrosserie en spuitwerk? Bekijk dan snel onze 2 openstaande vacatures.