Covid update: vanaf heden werken wij enkel op afspraak. Contacteer ons om een afspraak in te plannen.

Spot repair / One day repair

Ook voor kleine herstellingen kan u bij ons terecht, spot repairs zijn bepaalde technieken om kleine beschadigingen plaatselijk te herstellen, het wordt ook wel quick repair of one day repair genoemd. We hebben hier speciaal 4 nieuwe zones voor voorzien in onze nieuwe vestiging. Het is een snelle, professionele en goedkopere herstelling. Het voordeel is dat er geen onderdelen gedemonteerd moeten worden.

Smart Repair

Uitdeuken zonder lakschade

Sinds 2014 behoren we tot één van de 12 Hagelcenters in Vlaanderen, dit maakt dat we omringd zijn door goede vakmannen met passie voor het vak!

Bijna alle deuken die niet groter zijn dan een euro muntstuk, kunnen via deze methode onzichtbaar uitgedrukt worden. Het gaat over deukjes veroorzaakt door winkelwagentjes, openslaan van portieren, maar ook deuken veroorzaakt door een hagelbui of vallende eikels. Zolang er geen lakschade is en de deuk niet op een karakterlijn ligt, dan kunnen we deze uitdeuken zonder te spuiten. Deze techniek is snel en voordelig voor uw portemonnee!

Herstellen van bumpers

De naam zegt het zelf, bumpers zijn er om de eerste klappen op te vangen. Een kras of een barst in uw bumper ontsiert uw wagen, vaak kunnen we de bumper nog herstellen. Is de schade te groot dan wordt de bumper vervangen met originele onderdelen.

Een veel voorkomende spotrepair zijn kleine bumperschades, deze kunnen we vaak plaatselijk herstellen zodat niet de volledige bumper gespoten moet worden.

Herstellen van bumpers
Polieren

Polieren

Door uw auto te polijsten of te polieren kunnen we heel fijne krasjes verwijderen en glanst uw auto terug als nieuw! Het is een techniek waarbij we enkel in de bovenste vernislaag werken. Krasjes die je kan voelen door er met je nagel over te gaan zijn vaak te diep om te kunnen polieren.

Koplampen herstellen

Koplampen kunnen na verloop van tijd dof worden, dit komt doordat de zon of verontreiniging de coating van uw koplamp aantast. Vervangen is meestal niet nodig, wij kunnen deze voor u herstellen door te polieren of hier opnieuw een coating op te zetten. Dit bespaart u geld en het is milieuvriendelijker!

Koplampen herstellen

kom langs bij ons

Offerte zonder afspraak

U mag gewoon langskomen tijdens onze openingsuren, wij helpen u graag verder.

Grote en kleine schade

Gaat het om een kras, een deuk of toch net iets meer pech gehad? Wij repareren elk schadegeval.

Snelle afhandeling

U kan op ons vertrouwen voor een snelle reparatie en professionele afhandeling.

Vacature

Ben jij of ken jij iemand met een hart voor de automotive sector en een passie voor carrosserie en spuitwerk? Bekijk dan snel onze 2 openstaande vacatures.