Covid update: vanaf heden werken wij enkel op afspraak. Contacteer ons om een afspraak in te plannen.

Wasstraat

Elk voertuig dat bij ons binnenkomt voor herstelling wordt gereinigd vóór we de herstelling aanvatten, enkel zo kunnen we overgaan tot een perfecte herstelling. Ook na de herstelling wordt de wagen een tweede maal gereinigd zodat u terug netjes de baan op kan.

Demontage en plakwerk

demontage en plaatwerk

Het herstel van de autoschade begint bij het demonteren van de beschadigde onderdelen. Naast het vervangen van de onderdelen verzorgen wij eveneens het eventuele plaatwerk en het uitdeuken van plaatdelen.

Ook kunststofdelen zoals bumpers kunnen wij herstellen, waardoor deze niet vervangen hoeven te worden. Indien de lak niet beschadigd is, is het zelfs mogelijk om de plaatdelen uit te deuken zonder dat deze daarna opnieuw gespoten moeten worden.

Richtwerk

Bij beschadigingen aan het chassis of de wielophanging kunnen wij onderdelen richten. De beschadigde delen worden eerst met behulp van een Celette-richtbank weer op hun exacte originele plaats teruggezet.

Is de beschadiging te groot, dan worden deze onderdelen vervangen. De maatvoering wordt door middel van richtbanken en uitlijnapparatuur afgesteld op de door de fabrikant opgegeven waarden.

Spuiten

Voorbewerken en spuiten

Een goede voorbereiding is cruciaal voor een perfect eindresultaat. In de voorbereidingszone worden de onderdelen geschuurd en voorzien van een grondlaag voordat ze de spuitcabine in gaan.

Wij beschikken over een computergestuurd mengsysteem waarmee elke kleur kan geraadpleegd worden. De kleur wordt gescand met onze spectrometer, hierdoor kunnen we de exacte kleurcode en tint bepalen van uw voertuig, waardoor er geen kleurverschil is met de rest van uw voertuig. Al onze kleuren worden gemaakt op waterbasis wat veel beter is voor het milieu. Ook parelmoer en matte kleuren hebben voor ons geen geheimen meer…

Montage en aflevering

Nadat de auto de spuitcabine heeft verlaten, worden de resterende onderdelen gemonteerd, de nieuwe plaatdelen krijgen een anti-corrosie behandeling en vervolgens vindt de laatste technische controle plaats.

Als je de auto komt ophalen informeren wij u over de uitgevoerde werkzaamheden.

Montage en aflevering

De consument vindt steeds beter zijn weg naar de elektrische of hybride voertuigen, ook wij mogen hierin niet achterblijven. Via de Educam opleiding zijn onze medewerkers gecertificeerd om schade te herstellen aan uw hybride wagen.

Ook voor het kalibreren van uw afstandssensoren kan u bij ons terecht, hiervoor werken wij samen met Adas Partners.

Door samen te werken met Connecting skills, halen we jarenlange ervaring bij ons in de werkplaats. De diagnose gebeurt op afstand en zo kunnen wij u helpen bij het uitlezen van foutcodes van alle merken en types van voertuigen.

kom langs bij ons

Offerte zonder afspraak

U mag gewoon langskomen tijdens onze openingsuren, wij helpen u graag verder.

Grote en kleine schade

Gaat het om een kras, een deuk of toch net iets meer pech gehad? Wij repareren elk schadegeval.

Snelle afhandeling

U kan op ons vertrouwen voor een snelle reparatie en professionele afhandeling.

Vacature

Ben jij of ken jij iemand met een hart voor de automotive sector en een passie voor carrosserie en spuitwerk? Bekijk dan snel onze 2 openstaande vacatures.